MOBY St Peter Line – Kryssningsfartyget som tar dig till St. Petersburg 

Denna soliga och underbara dag steg jag för första gången ombord på Princess Anastasia – MOBY  St. Peter Line – kryssningsfartyget som tar dig från Stockholm hela vägen  till Ryssland och St. Petersburg.Dagens presskonferens började med att sända en tanke till St. Petersburg, för det hemska attentatet som skedde igår och tänka på de anhöriga.

Under presentationen de bjöd på gott bubbel – prosecco – och snittar i Columbus Bar där vi fick lyssna på MOBY SPL:s representanter, ryska handelskammaren och även representanter för Visit Stockholm / Sweden samt Stockholms hamnar som berättade sin syn på betydelsen av den ökade turismen från Stockholm.

Jag passade på att avnjuta en god latte medan ”mini-me” hängde med Diana och lyssnade febrilt på presskonferensen innan han slocknade. Är så glad att han fortfarande sköter sig galant på alla fina tillställningar han är med på. Hade även trevligt sällskap av Peter, Petra,    Helena och  Marlene.Bar Columbus var mysig med panorama fönster ut. Kan tänka mig det är trevligt att njuta av en god kaffe eller drink där när man är ute till havs.


Vi fick även nöjet att avnjuta lite live musik innan vi intog restaurang New York för en enklare lunch.Det serverades italienskinfluerad appetizer till lunch, så vi behövde inte gå av fartyget hungriga.Innan vi steg av båten ville Diana, Heidi och jag såklart se deras SPA. Spaälskare som vi är.

Nästa gång jag stiger ombord på MOBY STL Princessa Anastasia hoppas jag att det är för en kryssning till St. Petersburg. Jag har aldrig varit i varken Ryssland eller St. Petersburg och det står på min bucketlist. 

Har du varit i St. Petersburg? Några tips?

Spana också in

2 kommentarer

  1. Så spännande med detta kryssningsfartyg! Nej, jag har inte varit i St Petersburg. Det vore intressant att åka dit.

    Härliga bilder du bjuder på! Skönt att mini-me skötte sig också. 😉 <3

    Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.