Kamala Beach – Barnvänlig strand i Thailand 

Kamala Strand är en mindre mysig strandbukt som sträcker sig ungefär två kilometer. En relativt lugn och barnvänlig sandstrand. 


Längs större delen av Kamala går en strandpromenad där det är perfekt att promenera med barnvagn. Det är ju ingen större ”hit” att dra barnvagnen i stranden, men här går det enkelt att köra vagnen. Strandpromenaden kantas av restauranger, hotell, mindre shoppingstråk och massage ställen. Här finns ett litet utbud av det mesta och man behöver inte gå långt om man är hungrig eller behöver släcka törsten i värmen. 


Nuförtiden finns det inte så många ställen med solsängar, men i Kamala fanns det faktiskt på ett par ställen. Annars är det ju väldigt härligt att lägga ner ett badlakan under en Palm och njuta av sanden mellan tårna också. 

Kamala är faktiskt en favorit. Därav att vi åkte dit och bodde en natt på Hyatt Regency Phuket Resort. Mer om vår mysiga hotell vistelse ska ni såklart få veta. 

Har du någon favorit strand i Thailand? 

Spana också in

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.