Marina Suits – mysigaste hotellet på Gran Canaria 

Mysigaste hotellet som jag har bott på, på Gran Canaria är utan tvekan Marina Suits i Puerto Rico. Då har jag ändå varit på Gran Canaria många gånger. 

Läget 


Marina Suits ligger fantastiskt precis vid havet och vid hamnen i Puerto Rico. Läget kunde inte vara bättre. Vi kunde se både soluppgången och solnedgången vid Poolområdet. Sen uppskattade vi att det var väldigt enkelt att gå ut och gå morgonpromenad med barnvagnen varje morgon. Bara att gå på trottoaren mot den mysiga strandpromenad. 

Poolområdet 


Poolområdet var verkligen så mysigt beläget precis vid havet. Simma runt i poolen med utsikt över havet var verkligen balsam för själen. De hade även en mindre barnpool som lilla L badade i.

Rummen / Sviten 

Rymlig och mysig balkong med eftermiddagssol och utsikt mot både havet och hamnen. 


När vi kom till Marina Suits hade vi nöjet att bli uppgraderade till sviten. Enormt lyxigt. Stort sovrum med underbar utsikt. Jag skulle inte tacka nej till att vakna upp till denna utsikten varje morgon. 


En stor två rumslägenhet med kombinerat vardagsrum / kök i marin stil. Stort badrum med både dusch och härligt badkar.

Frukost 


Frukosten var otroligt fräsch. Jag älskar när man får göra sin egen omelett, det finns färska frukter, man kan göra sin egen färskpressade apelsinjuice och det finns ett stort utbud att välja mellan. Denna frukosten var helt klart en av de bästa. Få sitta och äta frukost utomhus till havsutsikten med en god kopp cappuccino var amazing. Hotellet var även väldigt barnvänligt och de hade både barnstolar och plastservis för små barn 

Middag 


Vi hade bokat hotellet med halvpension så vi åt frukost och middag på hotellet. Det passade oss utmärkt med tanke på att vi reste med min lilla bebis och sedan passade vi på att äta lunch på andra restauranger på dagen för att få lite variation. 

Middagsrestaurangen var överförväntan. All mat var så fräsch. Det känns mycket fräschare att hämta små skålar med sallader, röror etc än att ta ur större skålar. Man kunde även be kocken göra en färsk pasta med det man önskade i sin pasta. 


Dessertbordet var ju to die for.  Jag och Diana som verkligen älskar desserter var i himlen. Goda cupcakes, olika sorters mousser, brownies, olika sorters glass, godis och ja You name it. Allt man önskade fanns verkligen. Såklart en massa färska frukter som lilla L fick till dessert. 

Gym 

Mina träningskläder är från Gavelo


Ett bra hotell har också ett bra gym. Det är ofta ett krav jag har när jag reser att det finns ett fräscht hotellgym. Här kunde man absolut köra ett bra styrke eller konditionspass. När man stod i crosstrainern eller på löpbandet hade man härlig utsikt mot hamnen i Puerto Rico. 

Lobby 


Vi välkomnades med god Cava i lobbyn när vi kom. Jag tycker man känner sigriktigt  välkommen när man får ett glas bubbel. Det är verkligen en perfekt start på Semestern. 

I anslutning till receptionen / lobbyn fanns även ett datorrum där man kunde låna dator, ett mindre bibliotek att låna böcker och ett mysigt spelrum med soffor. 

Trädgård och bubbelpool för vuxna 


Marina Suits hade även en avdelning med 18 års åldersgräns med bubbelpooler, solsängar och härliga bäddar. Där skulle jag gärna ha tillbringat en dag med en bok. Men det får väl bli i mitt nästa liv. Eller på nästa resa utan barn. 

Hit vill jag helt enkelt igen. Det är verkligen ett av de bästa och mysigaste hotell som jag har bott på. Allt var verkligen bra. Maten, servicen, rummen, poolen, läget ja det fanns verkligen inget att klaga på. 

Jag har redan kollat upp detta hotellet för en familjesemester och Ving har det bland sina hotell. 

Har du något favorit hotell? 

Spana också in

2 kommentarer

  1. WOW ni fick sviten – vad lyxigt! Ja här har vi också bott flera ggr, men aldrig fått svit…hotellet är verkligen kanonbra, håller med 🙂 Men en god konkurrent är Ocean Beach Club som jag precis skrev om på Familjeparker.se, Gran Canaria är bra på detta med fina hotell! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *