Härliga Reseminnen  från februari 


Att februari bara har 28 dagar är ju ingen nyhet direkt. Men februari swischade ordagrant förbi. Som jag alltid skriver… tyckte nyss jag skrev om Januaris härliga resor och nu är ännu en månad förbi. Dagarna och veckorna går verkligen i hej dundrande fart och jag vill egentligen bara stoppa tiden. Jag har ju en liten bebis… men han är ju snart ingen bebis längre… Min föräldrarledighet bara flyger iväg… önskar jag kunde stoppa tiden. 

Skidresa 


Vi började februari med en skidresa till Romme Alpin och passade även på att hälsa på en av mina äldsta vänner i Borlänge. Sonen älskar verkligen skidåkning och jag önskar verkligen vi kunde åka skidor oftare. 

Solresa 


En tjejweekend tillsammans med Diana Gran Canaria med fokus på sol, bad och SPA blev det också. Vi hade fyra fantastiska dagar på min favorit Kanarieö. Underbara dagar med där vi tränade och åt gott. Tjejweekends är verkligen härliga man hinner avverka så mycket roligt på kort tid. 

Sportlovskryssning 


Sportlovet kicksdes såklart igång med en resa – Sportlovskryssning fylld ned massor av bus och skoj för barnen. 

Stockholm 

 
Stockholm  har bjudit på fantastiska dagar och jag går långpromenader med barnvagnen nästan varje dag och njuter av vår vackra huvudstad. Lunchar och fikar med vänner. 
En av höjdpunkterna blev ett besök på Franska Ambassaden. 


Grand Travel Awards var oxå en höjdpunkt. Resebranschens svar på Oscarsgala. 

Nu välkomnar vi mars och har två resor inbokade.

 I helgen bär det av till Helsingfors igen med hela familjen. Och sen vår efterlängtade långresa till Thailand. Ser fram emot en månad med massor av kvalitetstid med mina tre killar. 

Vart går din nästa resa? 

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *