Cordial Mogan Playa SPA 

Äntligen är jag tillbaka på en av mina favorit öar Gran Canaria. Men denna gången på en riktigt härlig Sparesa tillsammans med Diana

Vi bor jätte mysigt i Puerto Rico, men åkte idag till mysiga Puerto de Mogan och gick på SPA på Cordial Mogan Playa.


SPA’t var verkligen helt fantastiskt både utomhus och inomhus. Flera olika duschar, massagedusch, ishörna, olika sorters bastu, pooler, bubbelpool, varma och kalla pooler ja helt enkelt allt du kan önska på ett  SPA. 


Vi var där ett par timmar mitt på dagen och vi var nästan helt ensamma. Hur lugnt och skönt som helst. SPA’t har 18-års åldersgräns och låg avskilt från de andra poolområdena. 


Jag passade på att boka in mig på en välbehövlig ryggmassage också. Hur skönt som helst. 45 minuter massage kostade 55 Euro, aningen billigare än hemma i Sverige. 

SPA besökets pris låg på 25 Euro när man inte var hotellgäst. Riktigt prisvärt. I Sverige får man ofta betala det dubbla när man går på SPA. Detta var dessutom väldigt lugnt, mysigt och avkopplande med alla olika bäddar och pooler. 

Hit vill jag definitivt igen. Jag älskar verkligen att gå på SPA. 

Spana också in

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *