Resor och tandvård

Detta är ett sponsrat inlägg, men texten är som vanligt min egen!

I Thailand kan man gå på massage, manikyr, pedikyr och till och med gå till tandläkaren billigare än hemma i Sverige.  På mina jobbresor till Thailand brukar jag alltid göra dessa saker. Massage flera gånger om, pedikyr och till och med gå till tandläkaren.

Jag har besökt en tandläkaremottagning som varit väldigt fräsch i Thailand i Patong där fler av mina vänner även gått och varit super nöjd. Tills jag här om veckan bett sönder en lagning i tanden…
Nu ångar jag det bittert att jag gått till tandläkaren i Thailand. Hade jag kanske gjort det hos en tandläkare i Sverige hade det kanske inte hänt…

Jag hörde nyligen talas om Allras Tandvårdsförsäkring och det verkar himla smidigt. Där med kan jag kan gå till den tandläkare jag brukar gå till i Sverige och sedan får man ersättning för hela eller delar av vad det kostar. Den funkar även om man behöver gå till tandläkare utomlands, perfekt för mig som reser mycket! Att få tandvärk när man reser är ju inte ovanligt. Grejen är den har man ett hål i tanden brukar det kännas ännu mer ner man flyger av lufttrycket. Tandvård i Sverige är ju faktiskt rätt dyrt, så att investera i en tandförsäkring är ju en fantastisk grej. Jag reser hellre upp mina pengar än går till tandläkaren…men detta var ju smart.

 

Spana också in

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *