Park Airport Hotel – Best Western Plus Hotel vid Arlanda Flygplats 

När man reser med barn känns det ofta extra jobbigt att väcka dem tidigt på morgonen inför semestern. Vi bokade även inför denna semestern hotell på Arlanda för att vara ute på flygplatsen redan i god tid. Denna gången bodde vi på relativt nyöppnade Park Airport Hotel  som ligger ca 10 minuter med buss från Arlanda. De har gratis bussar som går till och från flygplatsen två gånger i timmen. Detta är ett billigare alternativ än att bo ute på självaste flygplatsen i Sky City där vi tidigare har bott. 

Rummet 

Vi bodde i ett vanligt dubbelrum med en extra säng i till äldsta sonen. Rummet var fräscht eftersom hotellet är relativt nyöppnat och sängarna var sköna. 

Vi värderade mycket stt det var en stor hall, eftersom vi hade både barnvagn, två resväskor och skidkläder. Så det var guld värt att kunna hänga av sig och ha alls grejer i hallen. 

När man har en liten bebis värderas det nog mycket att det finns en vattenkokare på rummet. Jag älskar även när det finns goda te sorter – teälskare som jag är. 


Bo på hotell är verkligen semester för oss. Jag och maken njöt av choklad och champagne på rummet när barnen hade somnat. 

Frukosten

 Vi fick nästan en känsla av sommar med dessa härliga juicerna när vi kom ner till frukosten. 


Frukosten åt man i hotellets restaurang som var mysig och öppen. Det var en alldeles lagom buffé med varma och kalla rätter, juicer, frukt, yoghurt, olika sorters bröd och pålägg. Jag värderade även starkt att de var öppna för att hitta bröd till min bebis som är mjölkprotein allergisk. De engagerade sig och gav oss två olika sorters bröd som L kunde äta. Det kallar jag verkligen bra service! 
Läget på hotellet var som sagt en bit bort från Arlanda, men mycket prisvärdare än på Arlanda. Ett familjärt och väldigt modern hotell som jag absolut kan rekommendera. 

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.