MATKA Travel Fair 2017 

I helgen går MATKA Travel Fair 2017 av stapeln i Helsingfors. Det är Nordeuropas största resemässa.  Så jag har som tidigare nämnt varit iväg på Matkabåten med Viking Line onsdag – fredag. Igår torsdag var mässan för Buisness – alltså inbjudna inom resebranschen, men idag är den öppen för allmänheten. 


Matka Travel Fair tar dig som en ”resa runt jorden” bland  alla de 1000 olika utställarna. Man promenerar omkring i ”de olika världsdelarna” och inspireras till fullo. Karibien hade lyckats totalt med Karibien känsla och jag drömmer ännu mer om en Karibien kryssning. 


Thailand lärde ut hur man man göra fina blomsterkonstverk. Det var fascinerande. 


Ekerö Linjen bjöd på finska kakor med finska flaggan,  lite mingel mat och bubbel. 


De finska utställarna var såklart störst. Här fanns i stort sett varenda turistbyrå från Finland representerad och jag blev ännu mer inspirerad att besöka Finland. Jag har faktiskt ”bara” varit i Helsingfors,  Åbo och Muminvärlden men skulle gärna besöka flera resmål i Finland. Framför allt barnvänliga resmål. 

Har du möjlighet i helgen att besöka mässan är det definitivt ett hett tips. Speciellt om du söker inspiration och information om nya resmål. Här får du verkligen prata med alla länders experter och även ta del av fina mässerbjudanden. 

Spana också in

5 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.