Door to Gate till Arlanda Flygplats 

Igår när vi åkte till Arlanda bokade vi faktiskt Flygbussarnas nya minibuss service  Door To Gate. Det innebär att en minibuss kommer och hämtar upp dig utanför porten och kör dig direkt till Arlanda Flygplats. 


I vår fall blev det dörr till dörr – från oss till Arlanda på dryga 30 minuter. Men det kan vara så att man hämtar upp personer på max två ställen till. Det var en kille med i bilen redan, så det gick snabbt. 

Det enkla med detta är att man bara laddar ner deras app, bokar när man vill resa ä, betalar och sen kan man följa när minibussen är på väg i sin smartphone. Priserna börjar på 289 kr vilket är prisvärt sen till kommer 50 kr / person. Så i vårt fall blev det 439 kr för 2 vuxna och 2 barn raka spåret till Arlanda. Billigare än taxi och ännu bekvämare. I bussarna har de även wi-fi och man kan ladda mobiltelefoner / surfplatta etc. 


Som barnfamilj blir det ofta en hel del packning med barnvagn, resväskor, handbagage etc och då är det väldigt skönt att slippa åka kommunalt i vårt fall som inte har någon bil alt betala  ännu mer för taxi. 


Extra plus till att bilbarnstolar redan stod på sätena när de kom och hämtade upp oss, så vi slapp släpa med babyskydd. 

Detta gjorde verkligen vår start på semestern både enkel,  smidig och bekväm. 

Har du åkt med Door to Gate någon gång? 

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.