Liniz Travel i Media 2016 

Liniz Travel agerar reseexpert  i TV 

2016 blir året när Liniz Travel får äran att agera reseexpert i TV. Hela fem gånger syns hon på Aftonbladet Web TV. 

Så reser du smart med barn 

Premiären sker 13 januari i Aftonbladet Morgon där jag pratar om Så reser du smart med barn. Är du nyfiken att se på klippet så finns det här.

Det var en stor ära att få vara med och är det något jag är bra på så är det definitivt att flyga. Efter snart 12 år som flygvärdinna och väldigt många långa flygresor med barn som både fungerar bra och mindre bra. 

Så packar du rätt och lätt 

I april medverkar Liniz Travel andra gången i Aftonbladet Morgon och denna gången handlar det om Så packar du rätt och lätt. Att packa bara handbagage är idag en konst när man inte vill betala extra för att checka in sitt handbagage. 

Älskade Unge 

Nästa gång jag är med i TV är det i det kända programmet Älskade Unge. Inspelningen sker redan i början av juni. Ludwig är bara ett par veckor gammal och gör också sin debut i TV. 

Älskade Unge avsnittet   där jag pratar om resa med barn – såklart sänds i september.

Out of Office 

I juni är jag även med och spelar in ett avsnitt av Out of Office som sänds också sänds på Aftonbladet Web TV. Snälla Annika är också där och tar hand om min sovande bebis. (Ludwig fick minst sagt en kickstart med TV-inspelningar). 


Out of Office avsnittet där jag pratar om flygtips släpps redan i slutet av juni på webben. 

Flyg Vett 

I september är jag med för tredje gången i Aftonbladet Morgon och pratar om Flyg Vett. Hur beter man sig egentligen ombord på ett flygplan? 

Föreläsning – Att våga resa med barn 

I oktober håller jag i en föreläsning om Att våga resa med barn på den populära underBARA BARN mässan i Älvsjö. Jag delar med mig av mina bästa tips för att våga ta med sig sin lilla guldklimp på sin första resa utomlands och vad man bör tänka på. 
Från att bara ha varit med i några tidningar tidigare som vår lokaltidning och Föräldrar och Barn blev det många tillfällen för mig i media  detta året. Vem vet vad nästa år erbjuder? Kanske ser ni mig på TV igen då? Eller i någon tidning. 

Resplanerna för 2017 är igång och många resor står på min bucketlist. Än är bara två resor bokade. Men ytterligare tre i planeringsfas. 

Ni hänger väl med? 

Spana också in

5 kommentarer

  1. Jag gissar att du har rätt många roliga berättelser om mer eller mindre roliga och odrägliga flygresenärer. Jag tycker det är alltid lika roligt att se hur olika passagerare beter sig beroende på vilket land de kommer ifrån/åker till. Lite fördomsfullt och stereotypt kanske och undantag finns ju alltid, men jag tycker det är oerhört fascinerande.
    Gott nytt år!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *