Jul jul och underbara december 

Som ni vet så älskar jag och min familj att resa. Men är det någon månad på hela året som jag älskar att vara hemma så är det december. Jag fullkomligt älskar att baka, pyssla, slå in klappar och allt bestyr som har med julen att göra. 


Vi har gjort pepparkakshus, chokladhus, julbakat och julpysslat på alla möjliga olika sätt. Insåg i år att ICA Home har ett enormt utbud av pyssel. Eftersom vi  är helt pysseltokiga så blev det en massa roligt pyssel i år. 

Spana in detta fina chokladhus – smart byggt av Marabou chokladkakor! 


Glöggmingel har avlöst varandra och jag som gärna dricker alkoholfri blev så glad när jag hittade Mobergs alkoholfria svartvinbärsglögg, som inte var för söt. Utan smakrik. 

En hel månad utan en endaste resa men flera utflykter och besök på julbord. Nu hoppas vi på en vit jul i Dalarna. Vår nästa resa blir mitt kära Dalarna. 


Hur firar du jul? 

Spana också in

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *