Stockholm i mitt hjärta 

Stockholm är så vackert. 

Idag bjöd Stockholm på klarblå himmel och strålande sol och vilken vacker hemstad jag bor i. Man glömmer bort det ibland. Framför allt när man reser mycket. Dagens långpromenad längs Norrmälarstrand, genom Gamla Stan och bort till Söder bjöd på många vackra vyer och fick mig att uppskatta Stockholm ÄNNU mer. 


Staden är ju helt fantastiskt belägen med allt vatten och alla vackra byggnader vi har. Här syns både stadshuset och Gamla Stan. 

Jag har ju sagt det tidigare att jag ska bli bättre på att upptäcka min stad och nya stadsdelar under min föräldrarledighet när jag är hemma. 

Men det blir lätt att jag fastnar i gamla vanor och promenerar min Kungsholmen Runt eller promenerar till stan. 


Dagens agenda var lunch med en vän jag var i Budapest med och prata resor på söder. Vi åt lunch på Ljunggrens  i Bruno Gallerian. Där har jag inte varit på flera år och ätit. Lunchen på Ljunggrens var god och det var även barnvänligt. 


Ludwig sov i vagnen medan vi åt lunch och sen fick han gröt efteråt. Jag gillar när det finns plats för barnvagnen bredvid bordet och när de har barnstolar – stort plus för föräldrarlediga. 


Söder måste jag upptäcka mer av. Verkligen en mysig stadsdel i Stockholm. 

Spana också in

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.