Nordic Travelblog Event på Sheraton 

I fredags kväll gick Nordic Travel Event av stapeln på Sheraton Hotel i Stockholm. En av årets höjdpunkter för Resebloggare.   Det var tjejerna på Nordic Travel & Lifestyle som låg bakom den trevliga  galakvällen. 

När jag startade min reseblogg för 5,5 år sedan fanns inte ett enda resebloggsnätverk och jag var en av de få i Sverige som drev en reseblogg. Men idag finns många resebloggar och det kommer fler och fler event och nätverk för oss Resebloggare vilket är jätte roligt. 


Kvällen till ära hade jag sällskap av bland annat Diana och Ida-Maria. Men det var många kända ansikten och inspirerande Resebloggare och resebloggerskor som jag kände på plats. 


Kvällens tema var Travel & Photograpy, så vi fick lära oss hur man ska tänka för att ta de bästa fotografierna. 

Gala och glamour var det också och det serverades bubbel och vitt vin från Spanien, rött vin från Israel och belgisk choklad från Visit Flandern. En helt fantastisk kväll med vinprovning, chokladprovning och god mat. Kvällens inspirerade föreläsare kom från Murcia  – Visit Spain, Visit FlandernTel Aviv  – Israel och slutligen Florida Keys  och Key West. 

Ingen av de regioner som var på plats har jag tidigare besökt så jag drömmer redan om att besöka alla vackra platser. Ni vet ju min kärlek till Spanien och landet har verkligen så många guldkorn. Murcia lockade med fantastiska bilder, vinprovningar och god mat. 

Florida Keys och Key West såg verkligen ut som paradiset på jorden. Wow vad jag drömmer om en road trip på bron ut till öarna och bara se det turkosa klara vattnet. Nu är det alldeles för länge sedan jag var i Florida och vill verkligen tillbaka. 

Key lime pie – to die for. 

Visit Flandern lockade också med inspirerande bilder och jag som aldrig har varit i Belgien drömmer redan om en helg där och gärna med chokladprovning då chokladen var så god som de bjöd på. Flandern känns verkligen som en uppstickare och ett perfekt weekend resmål. 

Tel Aviv måste ha en av världens häftigaste inflygningar. Jag har flugit dit, men inte fått kliva av så det står definitivt på min bucketlist. Jag besökte Israel för ganska exakt 11 år sedan, men då var det en charterresa med en vän till Eilat och Israel har ju så mycket mer att erbjuda än Eilat. 

Jag har bestämt mig för att 2017 ska bli mitt bästa resår – så häng med mig in i 2017 så lovar jag er många härliga och inspirerande resor och tips på resmål. 

Spana också in

9 kommentarer

  1. Självklart! Ser fram emot att läsa och höra om fantastiska resor. Funderar själv på om man ska resa någonstans innan pluttens ankomst eller om vi ska vänta till den är ute…
    Många kramar

  2. Bra sammanfattning av kvällen och kul att träffas. Visst blir man riktigt sugen på att resa nu. Bra mål med att år 2017 ska bli bästa resåret 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *