Bonti fyller 25 år – Exklusiv babybutik i Stockholm 

I helgen firar den exklusiva babybutiken Bonti 25 år. Det firas hela helgen med massor av bra erbjudande 15-50 % rabatt på det mesta i hela butiken. Här finner man allt man behöver till sin baby. Från exklusiva barnvagnar och alla dess tillbehör till barninredning, babyskydd, bärselen, kläder, leksaker och mycket annat. 

De säljer bland annat Baby Björn som är ett av mina favorit märken när det kommer till smarta babyprylar. Deras Baby Björn Bärsele One Outdoors är toppen och jag är även sugen på deras nya resesäng. De har många bra babyprylar när man reser med barn. 

Kvällens 25-årsfest av Bonti stod Petre Event för och det var lyxigt och trevligt som alltid. 

Jag tog med mig en av mina bästa vänninor Sofie och vi shoppade loss kvällen till ära. Julen närmar sig med stormsteg och det var skönt att få mågra julklappar avklarade. 

Passa på nu Bonti har sitt 25-års jubileum även imorgon på båda sina butiker i Vasastan & på Östermalm – so shop til You drop! 

Spana också in

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.