Fars dag borde firas med en resa 

Idag är det ju fars dag  i Sverige och vad vore inte bättre än att få en resa tillsammans med sina barn (och fru). Det måste ju vara den ultimata presenten för den som älskar att RESA. 

Tyvärr blev det ingen resa just denna helgen, eftersom vi var borta hela förra helgen i Dalarna. Men vi får helt enkelt se till och boka en resa med pappan i familjen. 

Bästa pappa till mina barn. 

Vi får ta dagen och fira med härliga resminnen på istället. Minnen kan man leva på länge. Det absolut bästa med att resa. 

Härliga bilder från våra två veckor på Kreta i somras. 


Pappan i huset fick i alla fall sovmorgon och frukost på sängen av sina barn. Sovmorgon är ofta guld värt som småbarnsförälder. 


Ludwigs första farsdag och han hann med och fira både årets morsdag och farsdag. Här lycklig på farsdag i sina nya kläder från Maxomorra. 

Men jag tycker man ska uppskatta sin pappa varje dag och inte bara EN dag per år. 

Tyvärr blir det ett lugnt firande hemma då pappan i huset är sjuk… vi som skulle firat med middag på restaurang men det får helt enkelt bli en annan dag istället. 

Spana också in

2 kommentarer

  1. En resa är helt klart den bästa fars dags presenten! Sen kanske man inte måste genomföra resan under just fars dag 🙂

    Måste förresten också bara säga att jag verkligen gillar din nya logga! Även om den kanske inte är så ny, men har nog inte sagt det än.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.