5 utlandsresor på 5 månader – min miniglobetrotter 

Min miniglobetrotter har fått se världen med stormsteg – i alla fall Europa. 

På drygt 5 månader har han fått åka på hela fem utlandsresor. Och fler kommer det såklart att bli.  Han är verkligen världens enklaste bebis – än så länge. 

1. Riga – Lettland 

Hans allra första resa utomlands gick till Riga på en Sparesa. Då var han nästan 2 månader. Han skötte sig galant åt eller sov mest. Huvudsyftet med resan var att besöka Rigas 5 stjärniga Espa Riga, men vi hann även med flera bra restauranger och sightseeing i den vackra staden. 

2. Kreta – Grekland 

Hans andra resa blev sommarens charter resa två veckor till Kreta för hela familjen. Vi bodde på en fantastisk resort – Sunwing Makrigialos Beach och bara njöt av sol, bad, god mat och kvalitetstid hela familjen i två veckor. Kreta bjöd på strålande väder varje dag. 

3. Budapest – Ungern 

Hans tredje resa blev en storstadsresa igen. Denna gången till Ungerns huvudstad Budapest.  Dryga 3 månader och var hur glad som helst sov sig igen middagsbesök på både Michelin- guiden  restaurang Cyrano och världens vackraste café – New York Café

4. Puerto de Soller – Mallorca 

Hans fjärde resa på 5 månaders dagen fick gå till vackra Spanien och Mallorca . Här väntade sol, bad, god mat och åter igen en Sparesa för mamman som fullkomligt älskar Spa. Ludwig trivs som fisken i vattnet på stranden och badar för andra gången i havet. 

5. Gran Canaria – Spanien 


Spanien är ett av mina favorit resmål. Gran Canaria blev det resmålet som lockade oss mest i sluter av oktober. Vi valde igen att bo på en barnvänlig resort Sunwing Arguineguin Seafront. Jag älskar när det är enkelt och bekvämt när man reser med barn. Bra pooler nära till havet och många aktiviteter för barnen. Ännu en sol, bad och härlig resa med barnen. 


Favorit bärselen Baby Björn Outdoor. 

5 utlandsresor på dryga 5 månader med min 5 månaders bebis.

 Med detta vill jag säga våga res med din bebis och våga res med barn. 

Nästa vecka blir han 6 månader och  ytterligare en utlandsresa är i planeringsfas. Vi får se vart det bär av med minsta kille nästa gång. 

Spana också in

6 kommentarer

  1. Wow så ni har hunnit med! Härlig bilder! Här hinns det inte resas lika mycket nuförtiden, men 2003-2005 som föräldraledig med de första två barnen så hängde vi med maken/pappa på hans jobbresor ofta. Döttrarna växte nästan upp på Sunwing Alcudia.
    Nu har jag i af 3 resor bokade (!) och 2 i långtgående planeringsstadiet.
    Kram, R

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *