Härliga resminnen från oktober 

Månaderna bara flyger iväg och det är redan november. När jag blickar tillbaka på hur mycket som jag  har gjort i oktober så förstår jag att dagarna går snabbt. Tyckte nyss jag skrev om septembers härliga resmånad. Men med tanke på två härliga utlandsresor till Spanien i oktober så är oktober förbi. 


Månaden började med underBARA BARN mässa och min föreläsning som jag höll där om Att våga resa med barn


Det blev en fantastiskt härlig tjejweekend till Mallorca tillsammans med Diana. Vi bodde på mysiga Hotel Esplendido i Puerto de Soller och njöt av sol, bad, spa, träning, mat och dryck. Det bästa med en tjejweekend. 


Därefter inledde vi nästa semester resa med en övernattning på Clarion Hotel Arlanda. En perfekt start på semestern när man har en tidig avresa med flyget dagen efter. 

Ludwigs solhatt är från Geggamoja och solskyddsdräkten från Fred’s World. 

Vi njöt av  en vecka med sol och bad på Gran Canaria. En härlig höstlovsresa med mina små killar och barnens mormor. Det blev vår årliga tre generationer resa som fick gå till Kanarieöarna och första resan till barnvänliga Gran Canaria med barnen 

Vi avslutade oktober med lite ”hemester” och njöt av Stockholm i höstskrud. Parklekshäng med barnen i höst solen en dag. Så lördags myste vi och lyxade till det med Stockholms kanske bästa Brunch  på Kung Carls Bakficka. 

Alltså vilken härlig månad oktober var. 

Nu väntar november och till helgen väntar en mysig höstlovsweekend i Dalarna och Spöklov. Ni hänger väl med? 

Vad har du för planer under höstlovet? 

Spana också in

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.