Esplendido SPA 

Hotell Esplendido hade ett fantastiskt mysigt och bra SPA. Det var såklart en av anledningarna varför jag och Diana bokade in oss på det mysiga hotellet. Vi älskar ju båda att bo på SPA hotell. Åka till Mallorca är ju heller aldrig fel. 


SPA’t har både en mysig lummig utomhus relaxavdelning liksom inomhus. 

En härlig pool inomhus och lugnet infann sig maximalt med den härliga musiken. Sköna sängar och vi var helt ensamma – lyx. 


Vi var på en varsin Facial Light behandling med rengöring, ansiktsmask, ansiktsmassage och hand och armmassage medan man hade ansiktsmasken på. En helt underbar behandling. Det var väldigt skönt och avkopplande. En super duktig tjej som gjorde behandlingen. 

Hit måste jag verkligen igen och kan verkligen rekommendera det. 

Spana också in

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.