Bok Happy Meal

bok-happy-meal-600x350-2016

Vi går inte på Mc Donald´s  särskilt ofta. Främst när vi reser är det ett perfekt tillfälle att stanna till längs vägen och köpa mat. Men bästa tiden på året tycker jag är när Mc Donald´s har Bok Happy Meal. Då vill jag verkligen att vi äter på Mc Donald´s och tycker det är otroligt värdefullt att få dessa finna böcker. Vi har alltid med oss böcker när vi reser och dessa böcker är ofta små och väger inte så mycket. Har man läst dem ett x antal gånger under semestern så kan man ju dessutom lämna kvar dem på resmålet eller ge till något annat barn. Läsa för sonen tycker jag är otroligt viktigt och vi gör det nästan varje kväll. Nu kan han SNART läsa själv också vilket är jätte roligt. Numera kallas ju HÖSTLOVET för LÄSLOVET och detta infaller ju perfekt i oktober – flera nya böcker inför det stundande LÄSLOVET.

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.