underBARA BARN med resa med barn tema 

Imorse gick årets  underBARA BARN premiär av stapeln. Jag var såklart där på deras frukost tillsammans med ett helt gäng härliga bloggare. Nettan och jag hade sällskap delar av dagen. 


Invigde min nya amningsklänning från Boobdesign


Årets tema på mässan är resa med barn.  Vilket passar mig som handen i handsken. Många härliga utställare var på plats och jag är nästan helt övertygad om att Tomten från Sagolandet Tomteland gjorde och gör stor succé under mässan. Det är ju ändå bara 2,5 månad kvar till jul. Jag minns än idag när vi var på Tomteland när jag var liten. Nu har jag tänkt att ta mina killar till Sagolandet. Orsa Grönklitt lockar också. Sonen lärde sig ju åka skidor i vintras och Orsa Grönklitt verkar vara en otroligt barnvänlig anläggning som jag faktiskt aldrig besökt. Men vem vet kanske blir det ett besök i vinter. Redan under höstlovet har de spöklov helgen 4-5 november. Låter som något väldigt spännande. 


Mumin var såklart på plats tillsammans med  Tallink Silja Line och informerade om sina kryssningar. Vi har test med Tallink och Silja Line till alla deras destinationer Åbo och Helsingfors i Finland liksom Tallin i Estland och senast i somras var jag ju i Riga i Lettland. De har barnvänliga fartyg och ett mycket enkelt och bekvämt sätt att resa på med barn. Så vi kommer definitivt att resa med dem igen. 


Kalani – ett helt nytt märke med solskyddsfiltar och solskyddsponchos var på plats. Riktigt stilrena snygga solskyddsfiltar så en svart fick följa med hem till våra näst kommande resor. 


Flera olika barnklädesmärken är där med många bra erbjudande. Geggamoja är mitt favoritklädesmärke, så det blev en hel del shopping. Stilrena och snygga barnkläder med bra kvalité. 


Alex & Phil ett helt nytt märke med klämmisar med ekologisk smoothie och gröt. Dessa är helt oslagbara att ha när man reser. 


Baby Jogger City Tour visade upp sin senaste vagn som funkar enkelt att resa med och går bra att ha som handbagage. 


Hoppa in i Kläppens nya Gondol som kommer finnas i barnvänliga Kläppen vinter. Här får även en barnvagn plats. Gissa om jag drömmer om svenska fjällen i vinter. 


Libero är på plats och delar ut gratis blöjor. Bli blöjtestare och vinn blöjor. Älskar deras nya Libero Touch blöja. 


Missa inte att gå till Minstingen och få testa deras nya produkter. Tävla om en resa hos Cyperns Turistråd och spana in allt du kan beställa till din resa hos Kit 4 Kids – smartaste och bästa servicen när du reser med barn. 

Här var mina bästa tips på underBARA BARN mässan. Missa den inte i helgen 

Spana också in

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.