Falkenberg Strandbad – Västkustens mysigaste SPA 

Denna vecka kunde inte ha startat bättre. Jag och Diana checkade nämligen in på Falkenberg Strandbad i måndags. Västkustens mysigaste spa resort. 

Rummen 

Vi njöt till fullo av årets sista sommardagar på västkusten. Falkenberg Strandbad ligger otroligt fint beläget vid Skrea Strand. Rummen har härliga terasser eller balkonger mot havet. Få sitta på denna underbara balkong, lyssna på havets brus och dricka ett gott glas bubbel med sin bästa väninna är verkligen livskvalité. 


Rummen är mysigt inredda med ”hemma känsla” och dunder sköna sängar. Jag sov som en prinsessa denna natten. 

Lekrum


Under alla lov har de även barnaktiviteter. Vissa lov erbjuds även simskola. Ett stort och härligt lekrum med bollhav fanns i anslutning till receptionen. 


Restaurang Famille

Falkenberg Strandbad har sin egen mysiga restaurang där du kan njuta av både god mat och dryck liksom den imponerande havsutsikten. Vi åt en riktigt god trerätters till middag med ett tillhörande vinpaket. Till förrätt valde jag en vegetarisk rätt med tomat, nötter och bröd. 


Till varmrätt fick det bli fisk som jag verkligen älskar. 

Alla vinerna passade utmärkt till rätterna. Så vi fick oss en liten vinprovning på köpet, eftersom ingen av oss hade druckit vinerna innan. 


Chklad desserten var to die for. Ni vet min förkärlek till choklad och detta var verkligen den godaste desserten som jag ätit på länge. 

Min bebis somnade, så vi satt intimlae och bara pratade och njöt. Bra restaurang, god mat och trevligt sällskap. Helt klart den bästa måndagen på länge. 

Frukosten 

Att få vakna upp till denna soluppgång och utsikt är ju bara helt fantastiskt. Som balsam för själen. 


Frukosten på restaurang Famille var otroligt god och fräsch. De hade lite av varje framme och tog något slut fyllde de snabbt på. Fräscha smoothies, nybakt färskt bröd, massor av frukt och grönsaker, ett stort urval av pålägg, olika sorters yoghurt, nötter och inte minst hemmagjorda amerikanska pannkakor. En av de bästa frukostarna som jag ätit på länge. 

Imorgon ska ni få läsa om Falkenbergs Strandbads fantastiska SPA – The Retreat Club. 

Spana också in

3 kommentarer

  1. Härligt med SPA!

    Sv: Jo, jag har varit i Hong Kong och gillade, men det var i december och vi hade runt 8-10 grader på dagarna. Brr. Dessutom var jag gravid och mådde inte helt jättebra, så att gå förbi alla de där öppna stånden med diverse dofter var en ren pest vill jag minnas… Haha.

    Ja, vi ses ikväll! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.