Heraklion Flygplats 

Det kändes som det var väldigt länge sedan jag reste med barnvagn och bebis inför vår Greklands & Kreta resa. Nästan så jag hade glömt bort hur det var att resa med en bebis… 

Dock blev jag väldigt positivt överaskad när man på Heraklions Flygplats på Kreta fick ta med sig sin barnvagn ända till gaten. Eftersom vi var i väldigt god tid på flygplatsen så kändes det otroligt lyxigt. Ludwig sov nämligen närmare två timmar i den på flygplatsen. Jag måste dock erkänna att det var aningen jobbigt vid ombordstigning eftersom det var bussar till flygplanet och blev helt plötsligt lite mer att släpa på…

Men i det stora hela en fantastisk bra service som sparade både en eventuell ondare rygg och mindre gnäll. En väska kunde ju dessutom hänga på vagnen. 

På Arlanda måste man checka in vagnen men kan istället låna en resesulky. 

Heraklion flygplats var inte så stor. Det fanns en tax free butik och ett café vid gaterna. 

Så ingen speciell flygplats med andra ord. 

Spana också in

3 kommentarer

  1. Ja det känns ju mysko, att man ska betala för frukost, ta med sig frukt och allt. Värsta snåla, så bäst att skolan är riktigt bra men det tror jag faktiskt att de är. 😀 De har jättebra rykte. 😀 Kram fina Lina. 😀

  2. Fast ta med sig barnvagnen ända till gaten får du faktiskt på de allra flesta flygplatser, det är bara när man reser från Arlanda som det är ett bekymmer. I alla fall har jag inte varit på ett enda ställe där jag inte fått ta med mig den ända fram. Däremot var det ju den där detaljen med att den ofta inte lämnas vid gaten när man landat (även om det faktiskt har hänt några gånger att den stått direkt utanför- yeay!) utan man måste plocka den vid bagageutlämningen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.