Flygning med Thomas Cook Airlines 


När vi reste till Kreta så flög vi med Thomas Cook Airlines Scandinavia. Det är  Vings eget charter flygbolag som de flyger med till de flesta av deras destinationer världen över.


Det var Ludwigs  allra första flygresa och funkade alldeles utmärkt. Dryga 11 veckor gammal bara. 


På vägen till Kreta sov han nästan hela flygresan och på vägen hem var han vaken några korta stunder. Men det är väldigt enkelt att flyga med en liten bebis eftersom de sover så mycket. 


Thomas Cook Airlines Scandinavia är verkligen det mest barnvänliga flygbolag som vi har flugit med hittills. Till mat har de alltid en barnvänlig Lollo & Bernie meny till barn upp till 11 år. På ner resan var det köttbullar och mos och på hemresan pasta med köttfärssås. Helt enkelt sån mat de flesta barnen brukar gilla. Har man en bebis får man en liten påse med barnmat gratis. 


En liten smoothie, en barnmatsburk och russin. Det tycker jag är väldigt generöst. Har man en infant som äter vanlig mat kan man bara beställa det till. 

Thomas Cook Airlines flyg är utrustade med en TV-skärm i alla stolar och köpa en voucher för att få tillgång till alla filmer kostar 45 kr. Väldigt prisvärt. Sonen kollade på flera nya filmer. Man kan även kolla på Lollo & Bernie som de flesta yngre barnen gillar. 


På dryga 3,5h kommer man till Greklands största ö med fantastisk service, bra underhållning samt god mat & dryck. Man kan ju knappast få en bättre start på sin semester? 

Vet du något annat bra barnvänligt flygbolag? 

Spana också in

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.