Musikalen Sällskapsresans premiär

Sallskapsresan_liggande

I fredags hade musikalen Sällskapsresan premiär på Chinateatern i Stockholm. En musikal som verkligen passar mig som handen i handsken. Jag älskar ju charterlivet sen livet som reseledare och alla charter resor som jag har gjort. Så gissa om jag blev glad när jag fick hänga med Ida-Maria på självaste premiären.

Musikalen var precis som filmen. Man kände igen sig i stort sett hela tiden och skådespelarna var verkligen fantastiska. Sen hade de fått till alla effekter så himla bra, alltifrån incheckning på Arlanda till flygplanet och på plats. Så mycket moderniteter det finns numera. Skulle nog säga att den är snäppet bättre än filmen faktiskt.

Sällskapsresan bjöd på många goda skratt och är verkligen sevärd. Jag som är charternörd ger den  absolut  5 stjärnor av 5.  Verkligen en musikal i min smak och jag kände igen mig en hel del sedan min reseledartid.


 Alla som var där fick en Sun Trip solhatt, kanske den ska användas på nästa semester.

Vi och Sveriges kändiselit var på plats. Det är ju alltid roligt med premiärer.


Fick oväntat Helen bredvid mig på teatern, vilket var jätte trevligt. Hon har nyligen varit på en super härlig resa till Florida och Bahamas, så det var skoj och höra om hennes resa. 

Spana också in

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.