Stockholm i mitt hjärta 

Nästintill klarblå himmel, strålande sol, värme i september och en promenad i Stockholm – min hemstad får mig att nypa mig i armen. Tänk så bra jag har det som bor i detta vackra land och i denna vackra stad. 


Jag älskar verkligen att resa men ibland glömmer jag bort hur vackert Sverige är och Stockholm. Idag är en sådan dag som jag kommer och tänka på hur mycket man bör uppskatta det man har. Semestra i min egen hemstad älskar jag ju. I detta väder och i denna miljön hade jag kunnat sitta i timmar om jag bara hade tiden. 


Jag har bestämt mig att under mitt kommande år som föräldrarledig ska jag uppleva mer av Stockholm. Gärna med promenader. Jag som älskar att promenera. 

Så ge mig era bästa Stockholms tips. Jag lovar att jag kommer att ge er mina bästa tips. Stockholm har så enormt mycket stt erbjuda. 

Spana också in

4 kommentarer

  1. Vackra Stockholmsbilder! Jag gillar Djurgården och Skeppsholmen. Om vi hade varit hemma hade jag sagt att du skulle komma till Pampas marina också, men vi är i Jönköping till och med söndag.

  2. Jag insåg även att mina 2 veckor i Stockholm var slående efter att ha kommit från Spanien ??Gillar även alla dessa fina parker. Djurgården är ett måste och även de smala gränderna i Gamla stan. Kramiz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.