Matkasse – perfekt efter en resa 

Efter en semester eller resa kommer man ofta hem till ett kylskåp som ekar tomt. Det bästa sättet att komma hem ifrån en semester och direkt slippa handla är att beställa hem mat. Jag är inte världens bästa på att laga mat, men med hjälp av matkassar blir jag faktiskt det. Få hem alla ingredienser du behöver och recept är verkligen det perfekta receptet för god mat. Efter vår Greklands resa hade jag beställt hem Barnkassen  från Hemköp.


Fyra olika goda rätter som även var barnanpassade. En kött-, en korv-, en fisk- och en fågelrätt. Perfekt kombination inför en veckas vardagsmat. Vår favorit blev faktiskt korvstrogsnoff med bulgur och grönsaker. 

Detta ska nog bli en ny tradition efter varje resa. 

Brukar du beställa matkassar? 

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.