Cyrano restaurant – En Michelin-guiden restaurang i Budapest 

Första kvällen vi var i Budapest var vi på en Cyrano en restaurang som är med i Michelin-guiden. 


Cyrano låg mysigt beläget kring shoppinggatorna i Budapest innerstad på Buda-sidan. Så härligt att kunna sitta utomhus och njuta av god mat och dryck i värmen en sen fredagkväll. Jag hade ju även bebis med mig och var lite skeptisk att äta på en finare och lyxigare restaurang. Men när man – än så länge- fått världens snällaste bebis som är enkel att ha med så fungerar det fin fint. Han satt i mitt knä en stund och sov sedan i vagnen. 


Det blev en lång trerättersmiddag i trevligt sällskap. Jag började med en förrätt med getost och lavendel sorbet. En annorlunda smakupplevelse med blandning av varmt och kallt – men så god! 


Till varmrätt åt jag tigerräkor och det kan J liksom aldrig bli fel. 


Efterrätten var ju to die for. Ni vet ju min älskar till choklad desserter och det kan sällan gå fel. Chokladfondant med glass, kokosflingor och bärkompott. 


Min Väninnas dessert var också riktigt god. 

Detta är verkligen en restaurang som jag vill gå till igen och rekommenderar starkt. God mat när jag reser betyder mycket. 

Föredrar du bra restauranger när du reser? 


Cyrano var även väldigt mysig invändigt med fina inredningsdetaljer och coola lampor. En otroligt prisvärd restaurang jämfört med hemma i Sverige. 


Detta var det närmsta jag kom Budapest by Night. En helkväll på restaurang med god mat & dryck nöjer jag mig väldigt bra. Men jag har hört att det finns ett bra nattliv i Budapest med mysiga barer. 

Spana också in

5 kommentarer

  1. åå gud så gott och så fin restaurang! Min familj äääälskar god mat och flotta restauranger. Vi äter på restaurang i Stockholm city åtminstone en dag varannan vecka – hela härliga kvintetten 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.