Date Night i Grekland 

När man reser med barn är det ofta väldigt stressigt och hektiskt. Kanske känner ni igen er? Det mesta kretsar kring barnen vad de vill göra på dagarna. Här har vi såklart mest fokus på stora sonen och hans behov. Den lilla sonen tar inte än så mycket plats. Men ikväll ville sonen gå på Spookey Night med Miniklubben. 

En kvällsaktivitet med middag och spöktema som var 1,5h lång och kostade 7 Euro. Jätte roligt tyckte sonen och helt plötsligt fick vi en nästan barnfri kväll. 


Helt plötsligt kändes det som att vi hade hur mycket tid som helst. Vi hann med en liten After Beach på vår mysiga balkong med havsutsik. Ett varsitt glas rose och vi hann prata om livet och redan börja prata om nästa resa. Vi inser hur underbart livet är när man är på semester. Slippa laga mat, plocka undan, städa, handla osv. Livet känns så otroligt enkelt.  


En kort promenad för att  ta några bilder innan middagen. Det är så otroligt vackert här på Sunwing Makrigialos Beach. 
Vi hann även avnjuta en 2-rätters middag tillsammans i lugn och ro. Vitlöksmarinerade räkor och vår favorit bröd med tzatziki som vi äter nästan varje dag. Grillad halloumi med sallad fick det bli till varmrätt. Vi älskar verkligen dem grekiska maten. 

Så lyxigt med en datenight – nästan på tu man hand, på familjesemestern. Det behövs verkligen emellanåt. 

Brukar ni ha barnvakt på semestern? 

Spana också in

4 kommentarer

  1. Åh så härligt! Vi brukar också passa på då vi bor på familjehotell med kvällsaktiviteter för barnen 🙂 Så lyxigt!

    Vi åker 8/10 till Kolymbia, Rhodos. Flyg via Fritte och hotell Anavaria (tror jag det hette) via ebeach står att det är 5-stjärningt men någon sajt skrev 4-stjärnigt och All inclusive ingår. Tror det landade på ca.9000:- inkl av och ombokningsskydd. Bara transfer kvar att fixa, vill ha det förbokat då vi landar vid 22-tiden.

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.