Kit 4 Kids – underlättar packningen när man reser med bebis 


Nu när man reser med en liten bebis (igen!) så behöver man ju tänka på så mycket mer än när reser med ett mer eller mindre självgående barn. 

Det är blöjor, våtservetter, blöjpåsar, salva till röd rumpa, nappflaska, nappar,  uv-tält mm som behövs till en liten bebis för 2 veckors semester. Väldigt mycket att tänka på med andra ord. För att underlätta packandet så beställde jag allt detta ifrån Kit 4 kids innan vår resa till Kreta och fick det direkt levererat till vårt hotellrum på Sunwing Makrigialos Beach. Hur enkelt och smidigt som helst. Bara några klick på nätet och betala – vips en bekräftelse till mailen och sen allt på plats när vi var framme. Helt fantastiskt måste jag säga. När min först födde kom fanns inte detta, så jag är enormt glad att det finns nu till våra kommande resor. 
De har såklart även barnmat, välling, solskyddskläder, badleksaker, ja med andra ord allt man behöver på en semester med en bebis eller ett litet barn. De levererar till de flesta platserna i Europa liksom flera länder. 


Ett resespotek behövs ju alltid på semester. Hur många plåster går inte åt på sommaren och vi med vår vanliga otur så blir säkert någon sjuk. En febertermometer reser jag aldrig utan. 

Kit 4 kids imponerar verkligen med allt ni kan beställa till resan. 

Spana också in

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.