Clarion Hotel Arlanda 


Vill man lyxa till det lite extra innan semestern kan jag starkt rekommendera att checka in på hotell på flygplatsen dagen innan avresa. Vi checkade in på Clarion Hotel Arlanda igår eftermiddag för att koppla av och slippa den värsta morgon stressen innan vår tidiga avgång till Kreta imorse. Jag tycker det betyder otroligt mycket att redan vara på plats på flygplatsen på morgonen och vi kunde även passa på att checka in dagen innan till vår morgonflygning. Clarion Hotel Arlanda är dessutom barnvänligt. En uppvärmd utomhus pool är lyx. Sonen som älskar att bada var helt lyrisk. Dessutom en lekhörna i anslutning till frukostmatsalen. 


Mina tre tips för att bo på Clarion  Hotel Arlanda innan er avresa är; 

1. Frukosten är verkligen super god. Ha magen fylld med BRA energi är otroligt skönt. Man vet aldrig när maten på flyget serveras och kroppen mår bättre med en bra start på dagen. 

2. Ha första parkett när du kollar på flygplan. Se när flygen startar och landar är verkligen spännabde. 

3. Sova som en prinsessa i dessa sköna sängar och slippa oron att ev missa flygplanet. 

Gissa om det var extra härligt att lämna ett ösregnigt Sverige och bege oss till Grekland 2 veckor?! Ni hänger väl med? 

Spana också in

3 kommentarer

  1. Kan bara hålla med, Clarion Arlanda är trevligt! En vacker dag ska jag stanna där när jag inte behöver kliva upp 05 på morgonen utan bara kunna slappa och ta en ordentlig frukost och spana lite flygplan. 🙂

  2. Jag håller med! Det är helt enkelt souper. Vi bodde där senast vi reste och då mina små älsklingar numera är vuxna så var det toppen med ett familjerum och alla var nöjda!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.