Skara Sommarland Stugby och Camping 


Vi älskade verkligen campinglivet på First Camp Tylösand. Så vi bokade även in en vistelse på Skara Sommarland Stugby och Camping. Denna gången ville vi testa campinglivet på riktigt och bokade en husvagn på plats.  Varken sönerna eller min make har bott i husvagn någongång, så det blev premiär för dem. Själv minns jag tillbaka när jag var kanske 7 år och vi faktiskt var på exakt denna campingen och bodde i husvagn och var på  Skara Sommarland. Minnen. . . 


Det är verkligen smart, enkelt, bekvämt, prisvärt  och mysigt att bo i en husvagn. Kompaktliving på hög nivå. 


Sönerna verkligen älskade det. Trevåningsängen var nog häftigast och även mysigast att sova i eller bygga koja i. 


Imponerande med sovrum, vardagsrum, kök och toalett i en och samma vagn. Kabehusvagnen som vi bodde i var verkligen fin och fräsch. Dessutom otroligt smart att man kan hyra en på plats. 


Hade vädret varit varmare och bättre hade vi nog tillbringat mer tid i det stora förtältet också, men tyvärr var kvällen och morgonen rätt kylig. 


Skara Sommarland Stugby och Camping är en tre stjärnig camping och har en mindre lekplats, fotbollsplan, basketplan även minigolfbana och studsmatta. Med andra ord en riktigt barnvänlig camping. 

Ni ska även få läsa mer om våra två härliga dagar på Skara Sommarland. Det var verkligen perfekt att bo på denna campingen och mer eller mindre ha krypavstånd till Skara Sommarland, så vi kunde hänga på låset klockan 10 dag två.

Campinglivet tilltalar verkligen oss. Så sitter och kollar på flera mysiga campingar till nästa semester. Varje år gör vi ju en Roadtrip i Sverige. 

Har du någon favorit camping att rekommendera? 

Spana också in

4 kommentarer

  1. Smidigt med att kunna hyra på plats! Det är ju något speciellt med campingplatser! När jag var liten så åkte vi runt i Europa och tältade mycket så just husvagn har jag inte jättemycket erfarenhet av mer än några nätter, men att ligga under tak och lyssna på regnet som smattrar… ganska sövande. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.