Moweo duovagn curo – enkel att ha med på resan 


När vi valde barnvagn åt Ludwig hade vi många krav. Vi ville att den skulle vara svart, stilren, ha en hårdlift (då vi hade mjuklift sist), vara enkel att ta av och sätta på hårdliften, vara enkel att fälla ihop, ha bra med utrymme för packning / matvaror under vagnen, svängbara hjul, ställbart handtag och vara säker och skön för bebisen. Så valet föll på en Moweo Duovagn Curro 4. Ett val som vi så här två månader efter Ludwigs födelse är väldigt nöjda med. 


Barnvagnen är verkligen hur BRA som helst. Suffletten har dessutom inbyggt uv-skydd, nät kring vagnen så det kommer in luft så här under högsommaren är det perfekt i sommar värmen. 

Eftersom vi reser mycket så uppskattar vi väldigt mycket att den är enkel att fälla ihop. Barnvagnen går enkelt in i bilen och har redan fraktas in och ur bilar, taxibilar, färjan, bussar och snart ska vi resa iväg med flyg. Det är verkligen inga konstigheter. 


Ludwig trivs otroligt bra i sin vagn. Sover jätte bra eller ligger och kollar på sina figurer. 

Jag älskar att köra vagnen. Har gjort det ifrån första stund. Den är super enkel och rullar bra. Det är dessutom ett väldigt prisvärt alternativ. Jag ser fram emot att köra sittdelen när Ludwig blir större också. 


Barnvagnen är såklart med oss vart vi än är på resande fot. 

Vilken är din favorit barnvagn? 

Spana också in

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.