Västkusten – Grundsund 


Just nu befinner vi oss på Västkusten och närmare bestämt i vackra Grundsund. 


Grundsund ligger på den vackra ön Skaftö och är verkligen en liten västkust idyll. Har du aldrig varit här så kan jag starkt rekommendera ett besök hit. Detta är 10:e sommaren jag tillbringar här nere på ön och jag blir mer och mer förälskad i svenska västkusten för varje år som går. 


Dagarna tillbringas mesta dels med krabbfiske, fiske eller bad som tilltalar hela familjen. 


Grundsund har en liten, liten men mysig och familjär badplats där vi gärna hänger på dagarna. Än så länge lite kallt i vattnet för mamman och bada men killarna badar gärna. 

2,5 vecka semester blir det i Sverige – så ni hänger väl med på vårt äventyr? Många härliga och inspirerande tips kommer det att bli. 

Gillar du västkusten? 

Spana också in

6 kommentarer

  1. Ser fantastiskt fint ut, och härligt väder! Min släkt kommer från Halmstad och jag spenderade alla somrar som barn i Tylösand. Vi har varit i Smögen med husbilen några gånger oxå. Fint!

  2. Ja Västkusten är magisk med alla klippor, de härliga små bodarna och skaldjuren! Jag är delvis uppvuxen inHalmstad då mamma kommer därifrån och jag har en stor del av släkten där nere. Vi brukar köra utefter kusten och stanna till i Smögen och Lysekil när vi gör våra roadtrips. Däremot har jag aldrig varit nere på Österlen och vill gärna dit. Njut! Kran

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.