Lido restaurant i Riga 

Vill man prova på inhemsk lettisk mat kan jag starkt rekommendera ett besök på mysiga Lido strax utanför Riga. 


Min klänning från Boobdesign. 

Miljön kring Lido var riktigt mysig. Väldigt spännande att få se hur mysigt det är i utkanterna kring Riga. 


Lido var som en saluhall med en gigantisk buffé av sallad, pasta, kött, fisk, kyckling, vegetarisk, pannkakor, frukt, desserter och olika drycker. Så kunde man välja och vraka precis vad man själv var sugen på och betalade bara för det man ville äta. Ett fantastiskt smart koncept och maten kändes väldigt fräscht. 


Jag och Diana  provade på flera olika lettiska rätter och allt vi tog smakade väldigt bra.


Desserterna var verkligen to die for. Det var även väldigt billigt. Desserterna kostade ca 2 euro styck. All mat och dryck vi tog gick på ca 20 euro – hur prisvärt som helst. 


Området restaurangen låg på var väldigt mysigt och familjärt. Man kunde sitta både ute och inne, men eftersom vi hade den perfekta sommarkvällen satt vi utomhus och njöt i solen. Det var som ett mini-tivoli med några karuseller, hoppborgar och lekplats för barn. 

Lido är helt klart värt ett besök om ni besöker Lettland och Riga. Väldigt prisvärt och mysigt ställe. 

Spana också in

2 kommentarer

  1. Kul att ni gillade Lido. De har även fler mindre ställen i centrala Riga. Den här restaurang konceptet har gjort ägaren Kirsons stenrik och nyligen öppnade han sina första små Lido filialer i Berlin. Jag åt där min favorit pankakor med kvarg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.