Parken Zoo Eskilstuna 


Parken Zoo i Eskilstuna är verkligen en av våra favorit djur- och nöjesparker. Nytt för i år är även att entré till Parkenbadet ingår. 

Super skoj tyckte sonen som älskar att bada, hoppa och dyka. Det var en varm och härlig sommardag. Så badet var verkligen ett måste för att svalka sig en aning. Parken Zoobadet hade tre olika pooler, två mindre för små barn och en större simbassäng. 


En annan favorit under dagen blev teatern Filliokus Fredrik som hade en rolig och spännande trolleristund med bland annat Håkan Haj. Många goda skratt blev det. 


Oscars outfit; shorts & T-shirt Geggamoja, skor Crocs. 

Lite dans, musik och kramar med Parken Zoo’s maskotar blev det såklart också. 


Lemurernas Värld är nytt för i år på Parken Zoo. De hade flera olika sorters lemurer som vi spanade in. 


Parken Zoo är en väldigt mysig lagom stor park att promenera omkring i med många härliga lekytor dessutom. Lagom avstånd från Stockholm. Bara en dryg timmes bilfärd. Detta är tredje året i rad vi besöker Parken Zoo och det är verkligen en mysig tradition. 


Tivolit är mysigt och lagom stort. Sonen och jag åkte nästan alla karuseller tillsammans. Det var heller inte så långs köer vilket är skönt så man hinner åka flera gånger. 


En tradition när vi är på tivoli är att spela på chokladhjulen. Eftersom vi i familjen älskar choklad blir det mest dem. Igår hade vi turen att vinna en stor Marabou choklad IGEN. Sist när vi var på Parken Zoo vann vi ju också en sån – gissa om vi blev glada. 

I det strålande solskenet avslutade vi vår härliga dag med glass strax innan Parken Zoo stängde. 

Spana också in

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.