Marinans Guesthouse i Nävekvarn 


Under vår vistelse i Nävekvarn hade vi bokat ett familjerum på Marinans Guesthouse eftersom vi var så otroligt många som firade midsommar. Nu när vi är fyra, två barn med olika behov är det skönt att ha sitt eget. 


Det var ett litet men mysigt vandrarhem. Vårt familjerum bestod av fyra sängar, en dubbelsäng och två separata sängar. Sen delade man kök, badrum och vardagsrum. Vi tog ju bara del av sovrummet och badrummet såklart eftersom vi kom dit sent på kvällen och gick när vi vaknade. Men det var ett otroligt fint & fräscht vandrarhem. Dock tycker jag priset var aningen saftigt 1250 spänn för ett rum. Jag betslar hellre det på ett hotell där det ingår frukost. Men kan tänka mig att priset höjdes över midsommar / högsäsong. 

Vi sov i alla fall gott och det ligger i stort sett mitt i Nävekvarn. Ett par minuters promenad till affären eller hamnen där det finns matställen. 

Spana också in

2 kommentarer

  1. Såg riktigt trevligt ut, men håller med om att man hellre lägger pengarna på hotell där allt ingår.
    Lite märkligt det där, har kikat i många år och tänkt ibland att vi ska hyra en stuga ibland istället för hotell när vi är iväg. I mindre stugbyar kan det vara riktigt mysigt, man kan grilla, lekplatser till barnen m.m. men då det oftast är dyrare än hotell så väljer jag hotell utan att tveka! Städning och sänglinnen ingår, dessutom en god hotellfrukost.Jag är helt enkelt för bekväm av mig 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.