First Camp Tylösand

First-Camp_Tylosand-Villavagn

Bild lånad från First Camp Tylösand

Nu har vi bokat ytterliggare en liten mini-semester på vår Road Trip i Sverige. Vi har tänkt att uppleva lite mer av Sverige och har även bokat First Camp Tylösand nere i Halmstad. Jag har inte varit i Halmstad min singel och partytid när jag hängde i Tylösand.

Nu tänkte jag testa något nytt och åka dit med min familj. Jag minns så väl stranden – det var verkligen som utlandskänsla. Vi har dessutom bokat en Villavagn, något som är helt nytt för oss. Ser ut som en otroligt mysig liten stuga. Här finns allt man behöver och dessutom en liten mysig terrass.

De har dessutom Blix Barnklubb på First Camp Tylösand, vilket jag gissar sonen kommer att uppskatta mycket.  Vi ser verkligen mycket fram emot sommaren och vår road trip i Sverige på nästan 3 veckor. First Camp Tylösand blir vårt premiär besök som familj dessutom.

Har du varit på First Camp Tylösand?

 

 

Spana också in

5 kommentarer

  1. Tre veckors roadtrip i Sverige låter dyrt, haha. Nej, jag har inte varit där – en gång har jag satt min fot på Tylösand och då regnade det tyvärr. Låter helt klart spännande att få testa campinglivet, ni kommer säkert få det toppen! 🙂

  2. Nä, camping är inget för mig. Är uppväxt med det, men höll bara ut tre dagar när vi var på Öland för några år sedan.
    Bor i Halmstad, men är uppväxt på Österlen och förstår inte riktigt tjusningen med Tylösand.
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.