Out of Office – TV inspelning 


I veckan var jag på Aftonbladet och var med och spelade in ett avsnitt av Out of Office. Det är ett reseprogram som sänds en gång i veckan på Aftonbladets Webb-TV.


Programledare i programmet är Claes Åkesson och med i programmet är även Mattias Waren reseekonom på Forexbank.

I det avsnitten som vi spelade in pratade vi om olika saker om flyget. Om tre veckor kommer programmet att sändas och jag kommer såklart dela länken med er så ni får se om ni vill.

img_9859

Utsikten  över Stockholm från Aftonbladets takterrass var fantastisk.


Till min stora glädje var Annika som driver resebloggen Resfredag också på plats och spelade in ett annat avsnitt av Out of Office. Hon var så gullig och agerade min ”Nanny” medan jag spelade in mitt avsnitt. Spana in hennes blogg om du vill ha ännu mer restips. Hon har nyligen bott i Thailand i 3 månader med sin familj, något som jag också drömmer om.

img_9831

Min svarta klänning är från Boobdesign och halsband från Klingel. 

Innan TV-inspelningen blev vi båda sminkade och stylade. En riktig lyx för en trött & sliten småbarnsmamma. Lille bebis skötte sig galant och sov hela tiden. Men det är väl det bebisar gör när de bara är 3 veckor?!

Nu ser jag fram emot slutresultatet. Sist när jag var med i Aftonbladet Morgon fick man ju se klippen direkt… Men nu får jag hålla till godo nästan 3 veckor.

Spana också in

8 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.