Haymarket by Scandic 

 

img_9280

Stockholms nyaste och trendigaste hotell är helt klart Haymarket by Scandic. Det är centralt beläget mitt i Stockholms innerstad vid Hötorget.


Mysig utsikt mot Hötorgets blomsterhav och grönsaksmarknad. Utanför syns en mysig uteservering som förmodligen kommer bli en av Stockholms populäraste i sommar.


Igår avnjöt jag en riktigt god frukost på Gretas som är ett café på Haymarket by Scandic och har en modern tolkning av 20-tals explosion av medvetenhet och glamour.


Mitt frukost val föll på en chiapudding med kokos, cappuccino och rågbröd med avokado, bakat ägg och krasse. Det var riktigt gott & fräscht.I  det amerikanska brasseriet Pauls serveras deras traditionella ekologiska frukostbuffé. Här har de även lunchbuffé och middag influerad av europeiska smaker.


I den mysiga cocktail baren Americain kan man njuta av goda cocktails och enklare rätter.


Hotellet har 405 rum varav 16 sviter. Varje rum är stilrent inrett och varje våning har en speciell tapet. Eftersom jag älskar lila så blev jag helt kär i detta dubbelrum som vi fick titta på. Här vill jag gärna spendera en natt inom en snar framtid. Badrummet var inrett med rosekranar och en flamingo på väggen som några unika detaljer.

Jag hade en riktigt trevlig morgon på hotellet tillsammans med jag Freedom Travel, Lisa, Towe och Jeanette.


Jag som älskar att bo på hotell blev helt kär. Detta är verkligen ett måste att bo på om du besöker Stockholm.

Spana också in

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.