Jureskog hamburgare på Mc Donald’s 


Ikväll var jag med en av mina vänninor på Mc Donald’s och åt a la carte meny. De har nämligen nyligen startat med att man kan boka bord på vissa Mc Donalds restauranger för att äta deras hamburgare signerad av den kända kocken Jureskog


De har haft lite olika hamburgare men just denna vecka var det Jureskog Signature – som hamburgaren heter med bacon majonnäs med dijonsenap,ost, tomat, lök och hans egengjorda ketchup med Tabasco, selleri och pepparrot. En riktigt god burgare måste jag säga med mycket protein i – i Love it! 


A la carte menyn var en 2-rättersmeny. Men vi lyxade till det med den nya Mc Flurry Marabou Daim och smoothies. 

En riktigt trevlig kväll med god mat, dryck och trevligt sällskap! Å bebis skötte sig galant oxå. 


Har du testat Jureskogs hamburgare? 

Spana också in

3 kommentarer

 1. Mysigt !!Jag hade nog gillat min burgare bättre om de inte hade haft så himla mycket dressing och kladd i den, det rann om hela burgaren och hela jag var kletig efter ett bett.
  Inget jag hade velat äta på en dejt precis… 😉
  Men potatisen var god ( och det hade nog burgaren oxå varit om den inte hade vart riktigt så mycket klet i. )

  Ja, nu är det nära ! Vi åker till arlanda på tisdag eftermiddag 🙂
  Så den här helgen, jag då har vi lite att fixa med och PACKA !!

  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.