Tehuset Java 

I veckan var jag på en trevlig frukost på Tehuset Java vid Odenplan som Loppi  bjöd in till. För er som älskar teer och allt som hör te till som porslin, tekoppar, godsaker och alla möjliga olika sorters te så ska nu definitivt ta ett besök till Tehuset Java nästa gång ni är i Stockholm. 


Vi bjöds på en fantastisk god frukost med te, scones, olika sorters ostar och marmelader, smörgåsar, sötsaker och frukt. Godaste frukosten på länge. 


Tehuset Java har verkligen allt man behöver för att ha en tebjudning hemma och jag har fått nöjet att dela med mig av en kod i deras webshop som ger dig 20% rabatt på hela deras sortiment; Java9. 

Gillar du te? 

Spana också in

3 kommentarer

  1. Åh! Jag älskar te 🙂 Jag brukar passa på att köpa löste av mina favvosorter när jag är hemma i Sverige men nu har jag förälskat mig i några Yogiteer som säljs även här i Tyskland 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.