Resa snyggt! 


Härom veckan var jag och Diana på flera pressvisningar. Hos RMPR fastnade vi länge och hittade mycket fint. Jag fastnade framför allt för alla snygga väskor de hade. Vem vill inte resa snyggt. 


Louis Vuitton väskor är ju alltid snygga och klassiska. Jag fastnade verkligen för dessa med lite rött & rosa i – senaste modellerna. 


Hackett hade flera snygga väskor för män – men hur snygg var inte den marinblå weekend väskan. Den skulle jag absolut kunna tänka mig, jag som älskar marinblått. 

Föredrar du snygga kvalitesväskor när du reser? 

Spana också in

1 kommentar

  1. Åh, vilka bedårande väskor!!
    Visst vill man resa snyggt!!! Men även praktiskt, det är ju mycket man vill få plats med. Sedan vill jag ha väskorna med många olika fack, ex så vill jag ha pass och biljetter på ett ställe, pyssel till flygresan på ett annat osv. Därför hittar jag sällan det jag riktigt önskar utan hamnar på någon väska som mest är praktisk och inte lika snygg)= Därför letar jag ständigt vidare(=

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.