Smart solskydd 


Vilka härliga sommar dagar vi har haft. Verkligen nästan 2 härliga veckor med sommar,  sol och värme.  Eftersom jag är sjukskriven så passar jag på att vila i solen någon timme per dag. Men är grymt noggran med solskydd. That ’ So har ett riktigt smart solskydd – All in one där du har en flaska med solskyddsspray och sprayar du dig en gång får du solskydd med spf 20, 2 ggr med spf 30 och 3 ggr med spf 50 – hur smart är inte det. Jag har gärna spf 50 på vissa ställen av kroppen för att inte bränna mig och lite mindre faktor på vissa ställen av kroppen. 


Känner du att du inte hunnit vara i solen så mkt så har de även bra brun utan sol produkter i olika nyanser dessutom med anti-age. Vem vill inte ha bruna somriga ben till sommaren och hinner man inte sola är det ju smart att fuska! 

Spana också in

1 kommentar

 1. Perfekt ju ! Jag blir oxå mer och mer noga med att smörja in mig !
  Främst för att jag har så himla mycket fräknar och det skulle vara ytterst svårt att se ”vilka fläckar som är vad” på min kropp !
  Även killarna smörjs ju såklart in och V har en stor flaska med spf 50 på förskolan som han gärna delar med sig av till kompisarna.
  ( tar den slut fixar vi en ny !! )
  Att bränna sig är verkligen inte kul alls.

  I helgen ska jag köpa nya produkter till resan !
  Det närmare sig nu 🙂

  Ha en skön helg !!
  Kanske blir det bebis ?

  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.