Babyshower – totalt överaskad


Idag överraskade mina fina vänner mig med en fantastisk Babyshower för bebisen. Min man hade fixat barnvakt och sa att vi skulle iväg och äta lunch och  umgås bara vi två och jag trodde ju verkligen på det. Kanske sista gången på länge bara vi två gjorde något på ett tag… Beroende på när bebis kommer?!

img_8661
Medan han är iväg och lämnar sonen till barnvakten och jag väntar på honom så plingar mina vänner på dörren och kommer in med massa mat, fika & presenter. Min lilla söta prinsessa fick öppna bebisens fina presenter.

Det var verkligen en total överraskning. Vi satt ute på vår gård och njöt av ost, kex, melon, jordgubbar, bubbel, goda bakverk, kaffe och en härlig sommardag. Helt klart ett minne för livet.

img_8693

img_8694

Tusen tack tjejer för en oförglömlig dag – nu hoppas vi den lille hittar vägen ut snart. Det är ju dryga 2v kvar… Men sonen kom ju 2v för tidigt så jag tror ju bebis dyker upp i veckan.


Jag fick så fina presenter till bebis oxå. En jätte fin skötväska, snuttis, kläder, nappflaska och nappar. Så ja nu kan ni nog gissa könet på bebisen 😉

När tror du att bebis kommer?

Spana också in

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.