Vattenpalatset i Eskilstuna


I helgen är vi iväg på en liten familjeweekend i Eskilstuna. Sista resan innan bebisen kommer blir det förmodligen. 


Igår badade killarna på Vattenpalatset som är ett mindre äventyrsbad. O älskar ju att bada så vi gillar ju att testa nya badhus och framför allt äventyrsbad. De var där i dryga 2h och hade skoj. 


Jag passade på och mötte upp en gammal pluggkompis sen tiden då jag studerade på Mälardalens högskola. 2003-2006 hängde jag ju väldigt mycket i staden. Så det var skoj. Eftersom det bara är ca 3v kvar till bebis ska komma bar jag inte så sugen på att bada. En promenad i solskenet passade mig bättre. 

Inatt har vi bott på Plaza Hotel i Eskilstuna och nu ska vi strax bege oss mot VIP invigningen på Parken Zoo – häng med på instagram vetja @liniztravel 

Spana också in

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.