Nyhetsmorgon på TV4 

  
Gravidklänning från Boobdesign. 

Förutom att RESA är min stora passion i livet att TRÄNA. Jag älskar verkligen att träna och ser till att få in det i mitt livstil på något sätt dagligen. Denna morgon fick jag starta på TV4 med en pressfrukost och träning inför Biggest Loser som har premiär nästa vecka och var till och med i Nyhetsmorgons direktsändning. Ni ser nog den lilla gravida blondinen som kämpade sig igen ett tufft pass med Sabina Dufberg. Även Anna Brolin som är programledare i Biggest Loser var med.

  
Sabina var verkligen grym och det var roligt att få inspiration till nya övningar. 

07042016-_DSC8041

Jag hängde med i passet så gott jag kunde. Låg ju direkt inte på mage, men de flesta andra övningarna kunde jag hänga med på.

07042016-_DSC8006

07042016-_DSC8030

Bilder tagna av Joakim Ström TV4.

Fler härliga bloggvänner som Deers, Emma-Lou mfl var där och tränade också.

   
 
Efter träningspasset bjöds vi på en riltigt lyxig & nyttig frukost medan vi fick höra Sabina föreläsa om hur man ändrar sin livsstil. Vi fick även se världspremiären av Biggest Loser som har premiär på måndag den 11 april. Det var inspirerande att se alla deltagarna och även rörande när de berättade om varför de ville vara med i programmet. Missa det inte nästa v – en riktig livsstilsresa! 

Spana också in

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.