Fabrique – mysigt bageri & café 

  
Härom dagen träffade jag upp en vännina för en traditionell svensk fika. Valet för att fika föll på Fabrique vid Fridhemsplan. Ett litet mysigt café med stenugnsbageri med många goda bakverk. På Fabrique är allt verkligen färskt och gott. Liksom latten är fantastiskt god. Nu ska jag ju snart bli ”latte morsa” igen -så många goda latte kommer det att bli under året på Fabrique. 

Har du något favorit café i Stockholm? Jag har tänkt att utforska Stockholm mer nu med barnvagn och testa nya caféer! Så kika in om några månader igen – så har jag förmodligen flera café tips! 

Spana också in

3 kommentarer

  1. Åh, så mysigt det ser ut med en riktig ”svenskfika”! Jag gillar Café dello sport på Högalidsgatan. Det är som ett andra vardagsrum för många av gatans invånare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *