Mars kom och gick…

  
Mars blev en riktigt härlig resmånad trots att jag inte kan / får flyga! Vem har sagt att man måste flyga på semester liksom. En härlig Sportlovskryssning med Birka Cruises hann vi med. Se Melodifestivalen live på Friends Arena var en upplevelse utöver det vanliga. Skidåkning utanför Borlänge. Bad på Sveriges största och första actionbad i Västerås.  Semestra i min egen stad är något jag / vi ska bli bättre på. Vi besökte även Gustavsbergsbadet i Stockholm. Så mars blev en riktigt lyckad månad. 

I april väntar i alla fall en rolig Sparesa för mig och väninnan. En liten Babymoon kan vi väl kalla det och en weekend till Dalarna igen. Få se vad april bjuder på för spännande mer?! 

  
Önskar er en härlig helg! 

Reste du någonstans i mars? 

Spana också in

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.