Aftonbladet Morgon; Packa rätt & lätt 

  
Det gick verkligen strålande att vara med i Aftonbladet Morgon imorse på deras Webb TV. Nu finns klippet ute så ni som är nyfikna och vill kolla på klippet kan göra det här

  
Det var såklart jätte roligt att få möjligheten att IGEN vara med. Är det något jag är BRA på så är det verkligen att packa rätt eftersom jag vanligtvis packar min väska och reser någonstans nästan varje vecka. Förutom nu då när jag är gravid, redan i vecka 33 och får / kan inte flyga längre.

  
Det var ju oxå lyxigt att bli stylad redan vid 7 imorse. En trött sliten gravid morsa behövde det. Piffade till mig i min nya klänning från Boobdesign. Älskar färgen! Kul med nåt annat än svart. 

  
Vad packar jag nu med mig på en weekendresa? 

  
Se till att packa små reseförpackningar som är Max 50 ml som du får ta med dig som handbagage. Jag är lite kräsen och vill gärna ha BRA märken på schampo, balsam, solskyddsfaktor och make up produkter så Rituals, Orginal Mineral, Joico och Waterclouds är några favoriter. Nuförtiden kan man ju köpa hygienartiklar i de flesta märkena i mini-format.

 

 PACKA RÄTT  – För weekendresan

– Pass / (Visum ?)

EU-kort om man reser inom Europa

– Försäkringspapper / Reseförsärking  (om man blir sjuk / bestulen etc)

– Kreditkort gärna flera olika OM man ev blir bestulen

– Pengar i den lokala valutan, jag reser aldrig utan lite cash alltid bra att ha.

– Biljetten  (ofta elektroniskt nuförtiden)

– Tfn + laddare

– Kamera (minnen lever man på länge)

– Böcker, tidningar för en avkopplande resa

– Ev reseguider – / böcker beroende på resmålet och syftet med resan

– Packa outfit mässigt, vilken typ av resa, vad ska jag göra, kläder som matchar med varandra.

– Tvättmedel (mindre packning, tvätta upp kläder på kvällen)

– Bra skor för ev promenader

– Reseapotek, värktabletter, nässpray, halstabletter, handsprit, plåster

– Hygienartiklar i reseformat, tar inte så stor plats

Vad reser du aldrig utan?

Spana också in

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.