Xarcuteria – tapas restaurang på Kungsholmen 

  
Ni vet ju sedan innan att jag älskar Spanien och spansk mat. Tapas är helt klart en av mina favorit rätter. När jag inte ”får flyga” längre så tar jag tillfället i akt och drömmer mig bort till Spanien istället. Bästa sättet att göra det tycker jag är att avnjuta spansk god mat. Dagens val föll på Xarcuteria som är en liten mysig tapas restaurang i hjärtat av Kungsholmen. 

   
    
   
De har ett stort utbud av goda tapas och mina favoriter blev Patatas Bravas och Navajas. Jag gillar verkligen att äta små olika rätter så tapas passar verkligen mig perfekt. 

Helt klart värt ett besök om du gillar Spanien och vill drömma dig bort… 

Spana också in

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *